ТОВ «Завод Кобзаренка» пропонує щепоріз Eschlböck Biber-84 на базі автомобіля MAN в оренду для підприємств і приватних осіб на обопільно вигідних умовах.
Оренда австрійського подрібнювача деревини - незамінна послуга на лісопилках, лісозаготівельних підприємствах, деревообробних підприємствах, целюлозно-паперових комбінатах, а також в комунальних службах і сільгосппідприємствах.

Подрібнювач деревини використовується для подрібнення відходів деревообробки: колоди, обрізки, горбиль і гілки дерев в технологічну та паливну тріску, також деревоподрібнююча машина Бібер-84 використовується для розколювання великих колод, так як оснащена дровоколом SPALTBIBER, який ефективно розколе будь стовбур дерева незалежно від його довжини і діаметра.

Дробарка деревних відходів Eschlböck Biber-84 призначена для подрібнення стовбурів будь-якої довжини і максимальним діаметром 60 см. Можемо поставити машину в роботу, мінімальна передплата складає 5 годин роботи. Доставка оплачується додатково.

У вартість оренди щепоріза входить робота професійно-навченого оператора, який керує маніпулятором і подає деревину в приймальне вікно тріскодробарки.
Подрібнювач Eschlböck Biber-84 дозволяє направляти подрібнену тріску в причеп щеповоза на висоту до 4 м, не привертаючи додатково навантажувач для перевантаження тріски із землі в причеп.

Працювати з нами дуже просто:
1. Вибирайте деревоподрібнюючу техніку
2. Оформляйте заявку по телефону або поштою
3. Уточнюйте умови оренди (час, доставка, оплата)
4. Укладаємо офіційний договір
5. Внесіть передоплату
6. Доставляємо техніку на Ваш об'єкт
7. Виконуємо необхідні роботи

Замовляйте послуги з подрібнення деревини на щепу і ми надамо:
• точні терміни;
• гарантія якості;
• сучасна техніка;
• кваліфікований персонал;
• конкурентоспроможні ціни.

Нагадуємо! Деревна тріска не має терміну придатності, тому заготовлюйте сьогодні, а використовуйте коли буде необхідно!

Телефонуйте 050-404-24-96 і ми оперативно надамо всю необхідну інформацію!