Надаємо послуги подрібнення деревини (колоди, обрізки, обапол) високопродуктивним австрійським подрібнювачем Eschlböck Biber.

Для подрібнення деревини в паливну тріску ТОВ «Завод Кобзаренка» пропонує оренду трактора-щепоріза, який здатний переробити 50 і більше кубометрів деревної тріски на годину.

У вартість оренди входить робота професійно-навченого оператора, який керує маніпулятором і подає деревину в приймальне вікно (60х95 см) тріскодробарки.

Продуктивність тріскодробарки Eschlböck Biber становить 50-80 кубометрів деревної тріски за годину, що залежить від діаметру і породи деревини (м'яка або тверда), а також необхідно попередньо правильно складати деревину, щоб при подачі в дробарку не було збоїв і затримок.

Якщо у вас накопичилися деревні відходи, пропонуємо перетворити їх в «живі» гроші, переробляючи на деревну тріску. Наші підрахунки показують:

  1. Вартість роботи щепоріза (не включаючи дизпаливо) - 2000 грн/година з ПДВ
  2. Продуктивність щепоріза від 50 м3 на годину
  3. Собівартість 1 м3 деревної тріски 40 грн (без урахування витрат на доставку техніки, дизпаливо, проживання оператора і собівартість деревини - які розраховуються замовником індивідуально)
  4. Середня ринкова вартість природної деревної тріски по Україні становить 180-220 грн/м3
  5. Із 1-го складометра деревини виходить приблизно 2,5 кубометра деревної тріски фракцією 10-50 мм

Крім високої продуктивності, подрібнювач Eschlböck Biber-80 дозволяє направляти подрібнену тріску в причеп-щеповіз, не залучаючи додатково навантажувач для перевантаження тріски з землі в причіп.

 

Ми надаємо послуги, які доступні кожному клієнту і працюємо за офіційним договором з ПДВ. З нами працюють лісові господарства, муніципальні, комерційні деревообробні підприємства, а також великі заводи і сільгоспвиробники.

Телефонуйте 050-404-24-96 і ми оперативно надамо всю необхідну інформацію!